Instruktörer (Khru)

På OneChai är vi mycket måna om att våra instruktörer har gedigen tävlingserfarenhet. Ska man lära folk att gå matcher så ska man ha gått många matcher själv. För att skapa svenska mästare och landslagsfighters så kombinerar vi praktisk erfarenhet och rutin med modern kunskap och forskningsresultat. Så utöver den faktiska erfarenheten från tävling så jobbar vi kontinuerligt med vidareutbildning och utveckling av våra instruktörer genom kurser och förbundsutbildningar inom idrottspsykologi, fysiologi, näringslära, mm. Detta gör vi för att kunna säkerställa att OneChai´s fighters får maximal effekt av sin träningstid.Peter Wetzelmayr

Peter är huvudinstruktör i muaythai på OneChai och har tio års erfarenhet av thaiboxning med 25-talet matcher bakom sig varav nästan hälften från Thailand. Han är en hård, uppskattad och noggrann instruktör som har en förmåga att få ut det absolut bästa av sina elever.

Peters ledaregenskaper uppmärksammades 2015 då han vann priset "årets ledare" på kampsportsgalan.


Clara Jarnbo

Clara eller "mammachai" som eleverna kallar henne är Onechais okrönte fysdrottning och är den som har hand om princip allt som har med klubben att göra. Alla frågor och funderingar ni har kan ni ta med Clara, det är även hon som svarar på Onechai mailen.

Clara leder också de uppskattade schemalagda fyspassen där hennes ledning och den starka gruppgemenskapen garanterar att du kommer lämna lokalen tröttare, starkare och gladare.


Petch-eak Sidjaopho

Petch-eak (eller "O" som han tilltalas) Startade med Muaythai vid 9 års ålder och har inte slutat sedan dess. Med en otrolig passion för sporten och en vilja att lära ut så är han en stor tillgång, både för klubben och alla elever.

Hans meriter talar för sig själv.

- Champion muathai HuaHin stadium 23 kg.

- Champion Muaythai Salaburi Stadium 25 kg.

- Champion muaythai Salaburi Satadium of muaysiam 35 kg.

- Champion muaythai Salaburi Stadium of muaythai 42 kg.

- Champion muaythai Lumpinee Stadium 112 p.

- Champion muaythai of Thailand Rajadamnrun Stadium 122 p.

- Chapmion muaythai isuzu tournament 2007 Siam Om noi Stadium chanal 3 Thailand.

- Champion muaythai 126 p of Siam Om noi stadium chanal 3 Thailand.

- Best fighter of month Siam Om noi stadium Chanal 3

- Best muaythai fighter of Lumpinee stadium 2003.

- Best muaythai fighter of sport athority Thailand 2003.

- Number No.1 Ranking of Lumpinee and Rajadamnern stadium 2002 - 2006.

- Han har ca 300 matcher i bagaget.

Han har fightats bla med Sanchai Sinbimuaythai, Anuwat Keawsamrit, Watcharachai Keawsamrit, Sanghirun lukbannyai, Bovy sor udomsorn, Nongbee keatyongyut, Tongchai tor silachai.


Håkan Ozan

Håkan är promoter och ordförande för OneChai.

Han har tränat muaythai och kickboxning

Började 1986 och har gått 68 matcher 1994-2011, varav 11 proffsmatcher (de flesta från Thailand) med 8 vinster varav samtliga på K.O. Han har bland annat mött motståndare från Thailand, Holland, Ryssland, Italien, Rumänien, Frankrike, Kroatien, Iran, Danmark och Tyskland, och har gått segrande ur majoriteten av dessa drabbningar. Han har genom åren tagit ett VM-guld i muaythai, ett VM-silver i K1, ett VM-brons och ett NM-guld i kickboxning och ett EM-brons i K1. Han har gått match om Skandinaviska proffstiteln i K1-regler och har andra dan i kickboxning. Han är även ordförande i Svenska Kickboxningsförbundet, styrelseordförande i Stockholms Budo & Kampsportsförbund och han är sedan 1996 licensierad tränare av både Svenska Thaiboxningsförbundet och Svenska Kickboxningsförbundet.