Gillar du Muaythai/thaiboxning eller bara bra hård träning? Då är Onechai klubben för dig!

Med en vilja om större fokus på traditionell thaiboxning så grundades vi sommaren 2010 av kampsportsveteranerna Peter Wetzelmayr och Håkan Ozan.

Träningen på Onechai är hård, disciplinerad, strukturerad men ändå varm och väldigt familjär.

Vår träning/thaiboxning är väldigt traditionell klassisk (fimur) teknisk och smart thaiboxning, utan att vara för fastbundna, utan öppna för det som träningsvetenskapen kommit fram till efter av många års forskning.

Nybörjare, avancerad, motionär som fighter oavsett nivå, hjälper vi dig att kunna nå din fulla potential. Givetvis under den goda förutsättningen att du visar oss att du vill, då får du också träning därefter. Less talk more Muaythai är vårt motto!!!

Träningsupplägget är så mycket thaistyle inspirerat som det bara går på den tid som finns, det vill säga hopprep, skuggboxning, mitts, teknik/parövningar/sparring och avslutas bla med säckfys. På passen är det alltid 2-3 instruktörer med ett begränsat antal elever på mattan, det vill säga INGA överfulla klasser där man måste slåss för att få någon uppmärksamhet utav instruktören eller halkar i någon annans svett. På Onechai vill vi ha KVALITET inte kvantitet!

Lokalen är på 400kvm med ca 180kvm träningsyta med ring i mitten ( ink liten gymdel med lösa vikter, kettlebells, pullupräcke mm ) 2 ordentliga omklädningsrum, kill/tjejtoalett samt bastu.

En oas för dom som saknar och älskar träningen i Thailand, det ända som saknas är den brännande lukten av chili och vitlök samt vildhundarna men vi jobbar på det också

Välkomna till OneChai Muaythai!